• Motoros Hírek

Salakmotor hírek - Világbajnokok a hétvégén a debreceni salakoválon

Ezt a versenyt még nem láttad! Világbajnokok a startlistán! Tíz ország - Dánia, Svédország, Ausztrália, Lengyelország, Oroszország, Csehország, Lettország, Ukrajna, Szlovénia és Magyarország - 16 versenyzője méri össze tudását a szombati 44. Debrecen Nagydíjon.

Quad Hírek - Kardos Norbert: Ismét harmadik hely

 

 

Kardos Norbert is rajthoz állt a Dagonya Extrém Fesztivál keretein belül megrendezett Short Track OB. 2 fordulóján.

Quad Hírek - Hrutka Dávid: Visszatérek!

 

Hrutka Dávid is rajthoz áll a hétvégi Extrém Fesztivál keretein belül rendezett Short Track OB. 2. futamán, melynek Bér ad otthont.

Quad Hírek - Kardos Norbert: Short Track OB másodszorra


 

A hétvége ismét eseménydúsnak ígérkezik, hiszen július 11 -14 között kerül megrendezésre a II. Dagonya Extrém Fesztivál, - ahol a rengeteg egyéb program mellett, - vasárnap ismét a quadosoké a főszerep.

Quad Hírek - Kardos Norbert: Kölcsön motorral is dobogó!

A mezőkövesdi repülőtér adott otthont az Extrém Nap a Bázison – Újratöltve! névre keresztelt autós/motoros rendezvénynek, ahol a szlalom és a drift megszállottjain kívül a quad sport elkötelezett hívei is próbára tehették tudásukat a Magyar Nemzeti Quad Short-Track és UTV bajnoki futam 1. fordulójában. 

MotoGP Hírek - Aleix Espargaro: „Csodálom Doviziosót”

Abszolút nincs könnyű helyzetben a spanyol, mert három év alatt a harmadik csapattársat kapta meg a gyári Apriliánál, és így elég nehéz a motor fejlesztése is. Aleix Espargaro úgy véli, Andrea Dovizioso lehet a példa számára, miként kell kezelni egy ilyen helyzetet.

MotoGP Hírek - Rossi szerint már tendencia a Yamaha szezonközi visszaesése

A „Doktor” az előző három idényben is látni vélte ezt a folyamatot: elmondása alapján ez annak köszönhető, hogy bár ők felkészültebben vágnak neki a szezonoknak, riválisaik jóval hatékonyabban fejlesztenek.

MotoGP Hírek - Dovizioso: „Pont ugyanannyit segít majd Danilo, mint eddig”

Idén már mindkét gyári Ducati-pilóta nyert MotoGP-futamot, ugyanakkor a mugellói győztes, Danilo Petrucci megígérte, innentől egy cél vezeti, hogy vb-címhez segítse Andrea Doviziosót. Utóbbi elárulta, eddig is mindenben segítették egymást, és ez ezután sem fog megváltozni.

Quad Hírek - Kardos Norbert: Bűvös hármas

 

Kardos Norbert a Country Quad 3. futamán állt rajthoz, melynek Piliscsév adott otthont. 

Quad Hírek - Kardos Norbert: Country Quad harmadszorra


 

Május 25-én (szombaton) kerül megrendezésre a HQC Country Quad Országos Bajnokság 3. futama Piliscséven. 

MotoGP Hírek - Rossi: „Túl sokat veszítünk az egyenesekben”

A „Doktor” szerint főképp ezen a téren vannak lemaradásban a Hondával és a Ducatival szemben, ezért sem sikerült dobogóra állnia a Francia Nagydíjon.

MotoGP Hírek - Marquez magabiztos győzelmet aratott a Ducati-armada előtt

Bár a verseny elején Miller még megszorongatta, végül a címvédő simán zsebelte be idei harmadik, valamint a Honda 300. királykategóriás sikerét. Az egymással is harcoló Dovizioso és Petrucci még a dobogón, a meglepetést azonban Pol Espargaro szolgáltatta a KTM-mel.

Moto2 Hírek - Alex Marquez másfél szezon után nyert újra futamot

A 2017-es Japán Nagydíj óta várt az újabb győzelemre a Marc VDS spanyolja, aki ezúttal kényelmes előnnyel aratott sikert. A dobogóra az egymással vívó Navarro és Fernandez állhatott még fel, a vb-éllovas Lorenzo Baldassarri bukott.

Moto3 Hírek - McPhee mozgalmas versenyen váltotta győzelemre a pole-t

Az élről indult és az élen is zárt a skót versenyző Le Mans-ban, a kettő között viszont a Moto3-asoktól megszokott izgalmakat láthattuk a mezőnyben. A dobogóra Dalla Porta és a vb-éllovas Canet állhatott még fel.

MotoGP Hírek - Yamaha: „Miért Quartararo? Nincs magyarázat…”

Noha sokan féltették a fiatal franciát a MotoGP-től, a Petronas Yamaha újonca eddig igazolja a benne bízókat. Csapatfőnöke, Wilco Zeelenberg és a gyári csapat versenyzője, Maverick Vinales is csak dicsérni tudja a 20 éves motoros eddigi teljesítményét.
[12 3 4 5  >>  

Belépés