Moto3 Hírek - Dalla Porta a semmiből szerezte meg a pole-pozíciót

Készült: 2019.május.04 17:42 Készítette: Lipták Melinda Írta: Krizsa Gergő Kategória: Moto3 hírek, Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race.hu

Moto3 Hírek - Dalla Porta a semmiből szerezte meg a pole-pozíciót
A Leopard Racing versenyzője gyakorlatilag csak az utolsó körében tudott nagyot javítani, viszont ott akkorát, hogy már nem tudták elkapni a többiek.
A legkisebb kategória időmérő edzésével folytatódott a hétvége programja Jerezben. Az első körök után Celestino Vietti, Tatsuki Suzuki, Ai Ogura és Jaume Masia foglalta el a továbbjutó pozíciókat. Az utolsó percekben szinte mindenki gyorsult, Vicente Perez pedig bukott egy nagyot, rajta kívül Meikon Kawakami, valamint Kaito Toba is elesett. Végül Suzuki, Masia, Andrea Migno és Vietti jutott tovább az időmérő második szakaszába.

A Q2-ben Suzuki kezdett a legjobban, de Niccolo Antonelli hamar átvette tőle a vezetést. Később Vietti ugrott állt az élre, míg a világbajnoki éllovas Aron Canet és Jakub Kornfeil is technikai hiba miatt megállni kényszerült. Az utolsó percekben Lorenzo Dalla Porta volt a leggyorsabb. és négy ezredmásodperccel be is húzta az időmérőt. Mögötte Suzuki, Vietti, Antonelli, Dennis Foggia, Gabriel Rodrigo, Canet, Marcos Ramirez, Albert Arenas és Romano Fenati fért be a legjobb 10-be.

Belépés