Rally hírek - Az autó jól működött!

Készült: 2019.április.12 18:36 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Rally Hírek

Rally hírek - Az autó jól működött!
Interjú László Pistivel a Rally3-as verseny után.

Az első négy gyorsot miként értékeled?
- Igazából, olyan egyformának tűntek! Sokat mentünk rajta már külön-külön, most meg Hollóval együtt is! Nem igazán bonyolult vonalvezetésű, de mindig rájövök, hogy miként lehetne rajta sokkal gyorsabban is menni.
Rally hírek - Az autó jól működött!
László István - Holló Barnabás
MOJITO LEMON Lyukóbánya-Parasznya a Build-IT kupáért - Rallye3
Inter Europe Team Kft.
2019.03.23-24. Milyen volt újra versenyautóban ülni?
- Furcsa! Volt bennem félelem, de rövid időn belül elmúlt. Próbáltam a feladatra koncentrálni, ami meglepően jól sikerült, vissza is jött az önbizalom! Az autó jól működött, ugyan még finomítani kell a beállításokon, de nagyon sokat kell még vele menni, hogy gyorsan tudjunk autózni!
Rally hírek - Az autó jól működött!
Az első és a harmadik gyors ideje csak öt tized másodpercre tér el egymástól. Ennyire sikerült jó itinert írni, ilyen jól feküdt a Honda Civicnek a páya?
- Nem volt ebben semmi tudatosság. Egyszerűen nem tudtunk gyorsulni, elsőre mentünk egy relatíve jó időt, de ezt nem sikerült felülmúlni. Barnával még nem egyformán látjuk a kanyarokat, próbáltunk egy jó itinert írni, ami hellyel, közzel sikerült is. Idővel ez csak jobb lehet. 
Rally hírek - Az autó jól működött!

Ha jó sejtem ezt a versenyt az Eger Rallyra való autófelkészítésnek szántad, ahol Drávucz Olivér lesz majd a pilóta?
- Ez volt a terv. Egerben nem megyünk, viszont, annyira megtetszett ez az egész ismét, hogy Miskolcon Barnával megyünk egy versenyt, és ha megmarad ez az összhang, akkor gondolkodhatunk a folytatásról! 

Partnereink segítségét köszönjük: Kz Invest Kft., Formula Magazin, Targo Trans Kft., Hauser Magyarország Kft., Új-Alapkő Kft., Inter Cars, Mester Épitő Kft., Autocarma Szerviz Kft., Pcell Power Kft., Hazmat Kft., Terrex Kft., Nord Frank Kft., Elektron-Co Kft., Prime Energy Kft., Tipp Plusz Kft,Bihari Vállalkozás Kft., Mocca Team Kft,.

- Hajósi Miklós -
Rally hírek - Az autó jól működött!

Belépés