Moto2 Hírek - Binder az utolsó pillanatban szerezte meg a rajtelsőséget

Készült: 2018.szeptember.22 19:15 Készítette: Lipták Melinda Írta: Krizsa Gergő Kategória: Motoros Hírek, Moto2 hírek, Motogp hírek Forrás P1race.hu

Moto2 Hírek - Binder az utolsó pillanatban szerezte meg a rajtelsőséget
A dél-afrikai versenyző csupán két perccel a leintés előtt tudta legyűrni Marcel Schröttert és Jorge Navarrót, de ezzel megszerezte élete első Moto2-es pole-pozícióját.
A Moto2-esek időmérő edzésével zárult az Aragóniai Nagydíj szombati programja. Az első szabadedzésen leggyorsabbnak bizonyuló Marcel Schrötter szinte rögtön az élre állt, miközben a harmadik edzésen leggyorsabb Alex Marquez bukott. Az edzés felénél gyorsan tempót kezdett el diktálni a mezőny, amelynek következtében Stefano Manzi és Augusto Fernandez is elesett.

Ezután nagyon hosszú csend következett és a versenyzők csak az utolsó 5 percben kezdtek el igazán gyors tempót diktálni. Brad Binder volt az egyetlen, akinek sikerült is átugrania Schröttert és ezzel meg is szerezte az első rajtkockát. A top10-ben rajtuk kívül, Navarro, a vele teljesen azonos időt elérő Alex Marquez, a bajnokságot vezető Francesco Bagnaia, az edzés során egy nagy mentést bemutató Mattia Pasini, Fabio Quartararo, Lorenzo Baldassarri, Simone Corsi és Luca Marini végeztek. Binder csapattársa, a bajnoki címért harcoló Miguel Oliveira csupán a 18. rajthelyről kezdheti meg a vasárnapi versenyt.

Belépés