WTCR Hírek - Újabb ismerős név a WTCR-ben

Készült: 2018.március.05 10:32 Készítette: Salamon János Kategória: WTCR és túraautós hírek

WTCR Hírek - Újabb ismerős név a WTCR-ben
Megvan Esteban Guerrieri csapattársa a Münnich Motorsportnál aki nem más mint a tavaly a WTCC-ben debütáló 21 éves Yann Ehrlacher.
Yann Ehrlacher nem más mint Yvan Muller unokaöccse aki a 2017-es évben csatlakozott a Túraautó Világbajnoksághoz ahol a 21 éves Francia az RC Motorsport pilótájaként egy Lada Vestával állt rajthoz.
Meglepetésre Argentínában futamgyőzelmet is szerzett de ezen kívül kiemelkedő eredményt nem tudott felmutatni.
" Az első Túraautó Viágbajnokságban eltöltött évem után a célom egyértelműen az volt, hogy a 2018-as WTCR szezonban rajthoz tudjak állni.
Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodást kötnünk a Münnich Motorsporttal de azt is tudom, hogy nem lesz könnyű dolgom hiszen rengeteg jó pilóta fog majd körülvenni.
A csapat nagyszerű és az autós csomagjuk is bizakodásra ad okot. Mindent megteszek majd, hogy a csapat elégedett legyen velem" - mondta Ehrlacher

"Nagyon sok versenyző közül tudtunk válogatni de a döntés egyáltalán nem volt könnyű a részünkről" - mondta Dominik Greiner a csapat menedzsere.
Yann Ehracher egy nagyon tehetséges, gyors és fiatal pilóta aki tele van tűzzel és bizonyítási vággyal. Reményeink szerint jó csapatot fognak alkotni Guerrierivel és a tizedik generációd Honda Civic Type R TCR-el".
WTCR Hírek - Újabb ismerős név a WTCR-ben

Belépés