WTCC Hírek - Büntetések Monzában

Készült: 2017.május.01 10:15 Készítette: Salamon János Kategória: WTCR és túraautós hírek

WTCC Hírek - Büntetések Monzában
Sébastien Loeb Racing versenyzője Mehdi Bennani és a Volvós Thed Björk is büntetést kapott a Monzai futamok után.

Az első helyért folytatott küzdelemben Mehdi Bennani és Hondás Michelisz Norbert a harmadik kör végén ütköztek össze a Parabolicánál. Michelisz a belső íven próbálta megelőzni Bennanit de a Marokkói nem vette észre őt és a két autó összeért. Ez sajnos azt is jelentette, hogy mindkettejük versenyének vége lett.

Bennani elmondta:"Nem számítottam rá, hogy a Parabolicánál megpróbál majd megelőzni. Az előző körökben is ugyanott kezdtem el fékezni de egyszer csak egy nagy csattanást hallottam és itt vége is lett mindkettőnk versenyének.
Sok pontot vesztettünk és ajándékoztunk másoknak" -mondta Bennani a TouringCarTimes-nak.WTCC Hírek - Büntetések Monzában

Norbi is kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban: "Nem is emlékszem rá, hogy mikor voltam utoljára ilyen dühös.Vagy védekezzen a kanyar előtt vagy ha már egyszer nyitva hagyta az ajtót, akkor nem szabadna úgy befordulnia mint ha ott se lennék. El tudom fogadni, hogy nem látott engem de ettől még nm kapom vissza az elvesztett pontokat."

A felügyelők megvizsgálták és elemezték az incidenst és Bennaninak egy öt helyes rajtbüntetést osztottak ki a Hungaroringi futamra. A Volvós Thed Björknek is kiosztottak időközben egy másodperces büntetést mert a nyitó futamon szabálytalanul előzte Esteban Guerrierit

WTCC Hírek - Büntetések Monzában
WTCC Hírek - Büntetések Monzában

Belépés