WTCC Hírek - Micheliszé az FP2

Készült: 2017.április.08 12:24 Készítette: Salamon János Kategória: WTCR és túraautós hírek

WTCC Hírek - Micheliszé az FP2
Honda 1-2-vel zárult a Marrakechi második szabadedzés. Az első Michelisz Norbert a második Norbi csapattársa Tiago Monteiro a harmadik pedig a Citroënes Rob Huff lett.
Az FP1-alatt még gondok akadtak Michelisz Norbert autójával (olajszivárgás) de a szerelői kijavították a hibát és így a második szabadedzést meg is nyert. Norbi az egész FP2 alatt vezette a mezőnyt és csak a gyakorlás vége fele tudta őt megelőzni csapattársa Monteiro illetve Huff is. Az örömük azonban nem tarthatott sokáig mert Norbi egy 1:22.234-es körrel válaszolt nekik. Ezzel az idővel meg is nyerte az FP2-t
WTCC Hírek - Micheliszé az FP2
A harmadik helyezett Robert Huff nem lehetett maradéktalanul boldog mert az autójából a gyakorlás végére kifogyott a benzin így a körét sem tudta befejezni. A pálya széléről tréler vontatta be a bokszba. A negyedik helyen Néstor Girolami végzett Volvójával de ő már több mint fél másodperces hátrányban volt az előtte levő Hufftól.
WTCC Hírek - Micheliszé az FP2
Tom Coronelnek sem sikerült úgy a gyakorlás ahogy szerette volna mert a Chevrolet jobb hátulját odacsapta a falhoz amivel nem is tudott tovább a pályán maradni. Így csak a 14. idő lett az övé.
WTCC Hírek - Micheliszé az FP2
Meg kell említeni a két Zengős pilótát is akik is bőszen rótták a köröket. Nagy Dani összesen 22 kört teljesített és végül 12. helyen zárt még csapattársa Aurélien Panis 17 kört teljesített és az ideje a 15. helyre volt elég.
WTCC Hírek - Micheliszé az FP2

Belépés