• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - A Williamsnek háromszoros javulásra van szüksége

Forma-1 Hírek - A Williamsnek háromszoros javulásra van szüksége

Készült: 2015.november.26 07:34 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - A Williamsnek háromszoros javulásra van szüksége
Felipe Massa úgy érzi, hogy a Williamsnek csak akkor van esélye arra, hogy 2016-ban a Mercedesszel és a Ferrarival versenyezzen, ha a tél folyamán a csapat háromszoros javulást ér el.
Massa a 2013-as szezon után csatlakozott a Williamshez, előbb rosszul teljesítettek, majd az új szabályok előnyeit élvezve a harmadik helyen zártak.

Az idei évet a Williams ismét a harmadik helyen zárja, miután a szezon során a Mercedes és a Ferrari mögött elmaradtak, de jelentős előnyük volt többi riválisukkal szemben.

Bár Massa a 2015-ös szezont jónak értékeli, azt tudja, hogy fejlődésre van szükség, ha szeretnének az erősorrendben előrébb végezni.

"Mindig szeretnénk többet" - mondta el Massa a Williams 2015-ös céljairól. "Talán arra számíthattam, hogy a konstruktőri bajnokság második helyéért leszünk harcban. Erre nem volt lehetőség, mert a Ferrari egy kicsit gyorsabb volt. A Ferrari a többi csapathoz képest, leszámítva a Mercedest, nagy fejlődést ért el. De azt hiszem, mi is jó szezont teljesítettünk. Harmadikak lettünk a bajnokságban. Emlékszem, tavaly komolyan megünnepeltük a harmadik helyet. Most ismét harmadikak vagyunk, jó előnnyel. Azt hiszem jó szezonunk volt, de keményen kell dolgozni azon, hogy háromszoros javulást érjünk el a jövő évre, ez az egyetlen lehetőség, hogy beérjük az előttünk állókat."

Belépés