• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - A Williams visszavonta fellebbezését

Forma-1 Hírek - A Williams visszavonta fellebbezését

Készült: 2015.november.22 11:50 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - A Williams visszavonta fellebbezését
A Williams bejelentette, nem óvja meg Felipe Massa kizárását a múlt hétvégi Brazil Nagydíjról. Massa a nyolcadik lett hazai versenyén, de később kizárták a pilótát, mivel a futamot megelőző mérések során a jobb hátsó abroncs 27 °C fokkal a Pirelli által megszabott hőmérséklet alatt volt.
Miközben a Williams még mindig úgy gondolja, Massát nem kellett volna kizárni és erre bizonyítékai vannak, a fellebbezés idő/költség aránya miatt úgy döntöttek, nem élnek fellebbezéssel.

"A meghallgatásra valószínűleg a szezon vége előtt már nem kerül sor, ez pedig kihatással van arra az időre, amit a csapat a 2016-os szezonra készüléssel töltene" - közölte a csapat. "A sport pénzügyi helyzete és azon tény miatt, hogy a döntés nem befolyásolja a csapat konstruktőri bajnokságban elfoglalt pozícióját, úgy döntöttünk, hogy szükségtelen további pénzeket elkölteni erre az ügyre."

A Williams a brazil futam eredményével már bebiztosította harmadik helyét a konstruktőri bajnokságban a szezonzáró, Abu Dhabi Nagydíj előtt.

Belépés