• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Izgalmas napot zártak a Ferrari pilótái

Forma-1 Hírek - Izgalmas napot zártak a Ferrari pilótái

Készült: 2015.november.09 09:37 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Izgalmas napot zártak a Ferrari pilótái
Azok, akik azt hiszik, a Formula-1-es pilótáknál nincs helye az érzelemnek, az egész mást tapasztalhatott vasárnap, Mugellóban. Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen mindent beleadtak a több ezer ember előtt, majd a korlátoknál folyamatosan autogramokat osztogattak, fényképhez álltak be és ezen felül nagyszerű show-t nyújtottak a pályán.
Később, a sajtótájékoztatón elmondták gondolataikat.

"Ez egy nagyon különleges nap és nehéz a korábbi Ferrari Napokhoz hasonlítani, ahol már megjelentem" - mondta el Räikkönen. "Az természetesen segítség, hogy Olaszországban vagyunk, a Ferrari hazájában. De talán a mai nap a 2007-es eseményre emlékeztet, amelyet világbajnoki címem megszerzése után tartottak. Egyébként mindig nagyszerű valamit tenni a rajongókért. Nagyon örülök. Most megpróbálunk mindent megtenni a világbajnokság utolsó két versenyén is."

"Nagyszerű lenne, ha ilyen rendezvényt többször tartanának, mivel lehetőség van találkozni azokkal, akik támogatnak minket" - folytatta Vettel csapattársának gondolatsorát. "Ezen felül ez egy tökéletes nap volt, meleg és napos idő és egy tökéletes pálya! Ami a bajnokságot illeti, a legutóbbi verseny a legrosszabb volt az idei évben az eredményt illetően, de Mexikóban versenysebességünk bíztató volt. Nem szabad elfelejteni, hogy nyolc-kilenc hónappal ezelőtt közel 1.3, 1.4 másodperc volt a hátrányunk, most pedig ezt fél másodpercre, vagy még kevesebbre csökkentettük. Megígérem a rajongóknak, hogy a következő két versenyen mindent beleadunk. Az ideális az lenne, ha mindenki előtt végeznénk..."

Belépés