• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - A Williams bejelentette 2016-os pilótafelállását

Forma-1 Hírek - A Williams bejelentette 2016-os pilótafelállását

Készült: 2015.szeptember.04 09:10 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - A Williams bejelentette 2016-os pilótafelállását
A Williams Martini Racing bejelentette, Felipe Massa és Valtteri Bottas 2016-ban is a csapat pilótái lesznek. Massa a 2014-es szezonban csatlakozott a csapathoz és eddig egy pole pozíciót szerzett és négy dobogós helyezést ért el. A több mint egy évtizedes tapasztalata a Formula-1-ben értékes a csapat számára.
Bottas a sport egyik ígéretes tehetsége, hét dobogós helyezés fűződik nevéhez az elmúlt két szezonban. Pilótaként a Williamsnél fejlődött, a csapat pilótaprogramján keresztül.

"Nagyon örülök, hogy a Williams család tagja lehetek" - mondta el a bejelentés kapcsán Felipe Massa. "A második évemet töltöm itt és nagyon örülök, hogy maradatok, mivel nagyon jól tudunk csapatként együtt dolgozni. Tisztelnek engem és az eredmények jók, nagyszerű, hogy része lehetek annak a nagy fordulatnak, amely a 2013-as szezon vége óta történt. Már nagyon várom a folytatást és még keményebben küzdök a csapatért és magamért. Köszönet Franknek, Claire-nek, Mike-nak és Pat-nak, valamint az egész Williams csapatnak a folyamatos támogatásért és a belém vetett hitért, tovább építhetjük a már most nagyszerű kapcsolatot."

"Nagyon örülök, hogy negyedik Formula-1-es szezonomban is a Williamsnél maradhatok" - tette hozzá Valtteri Bottas. "Csapatként egyre erősebbek vagyunk és várom már, hogy mit hoz a jövő év, mivel úgy érzem, még jobb eredményekre vagyunk képesek, mint eddig. Már nagyon várom 2016-ot, azonban az idei évre is koncentrálok, mivel sok kihívással nézünk még szembe. Köszönettel tartozom Frank-nek, Claire-nek, Mike-nak és az igazgatótanácsnak, valamint mindenkinek a Williamsnél a folyamatos bizalom miatt."

Belépés