• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hivatalos: Hülkenberg 2017-ig marad a Force Indiánál

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Hülkenberg 2017-ig marad a Force Indiánál

Készült: 2015.szeptember.04 09:07 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Hülkenberg 2017-ig marad a Force Indiánál
A Sahara Force India bejelentette, két évvel meghosszabbította Nico Hülkenberg szerződését. Ez azt jelenti, Nico legalább a 2017-es szezon végéig erősíti a csapatot. "Nagyon örülök, hogy sikerült véglegesíteni és bejelenteni jövőbeli terveimet" - közölte Nico Hülkenberg.
"Jól ismerem a csapatot és otthonosan érzem magam, ezért egyértelmű volt a hosszú távú elkötelezettség. A csapat elmúlt két évben mutatott fejlődése lenyűgözött engem és önbizalmat adott a jövőre nézve. Nagyszerű emberek dolgoznak itt, akik éhesek a sikerre és szeretnék tovább javulni. Azt hiszem, fontos dolgokat sikerült a helyére rakni az előrelépéshez és szeretnék ezzel a csapattal fejlődni, még előrébb kerülni a rajtrácson."

"Nem titok, Nico egyik legnagyobb rajongója vagyok és fantasztikus vele hosszabbítani a következő néhány szezonra" - tette hozzá Dr. Vijay Mallya, csapatfőnök. "Már négy évet töltött el nálunk és ezen időszak alatt megtapasztaltuk, hogy a világ egyik legjobb versenyzőjévé fejlődött. Nico megfelelő sebességgel, műszaki tudással rendelkezik és érett arra, hogy hozzásegítsen minket a következő években a nagyszerű eredményekhez. Mindent megteszünk, hogy olyan autót biztosítsunk számára, amely tehetségéhez méltó."

Belépés