• Autós Hírek
  • Rally Hírek - Kovács Sanyi: Új idény, új kihívások

Rally Hírek - Kovács Sanyi: Új idény, új kihívások

Készült: 2015.április.16 19:41 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Kovács Sanyi: Új idény, új kihívások
Interjú Kovács Sanyi autóversenyzővel, az április 18-i FRT futam előtt. Április 18.-án újra ringbe szállsz Kiskunlacházán az FRT.HU kupán. Várod már? - Igen, ez így igaz. Nagyon várom már az idei szezont, új idény, új kihívásokkal.
Két hónapja ültél itt autóba utoljára. Mesélnél, hogy miként készültél fel a 2015-2016-os versenyszezonra? - Március 14-én volt az előző idény utolsó versenye Kiskunlacházán. Mivel megvolt a biztos 5. helyem a kategóriámban, ezért nem vettem részt ezen a versenyen, helyette a Solti tavaszi napok keretein belül a Csapatom szervezett élményautóztatást, és ott róttam a köröket az általunk kiépített pályán. Először a Kupás Astrával, majd a nap nagyobb részében a Tigrával mentem. Egész nap vezettem, gyakoroltam. Az előző idény minden külső és belsőkamerás felvételeit kielemeztük a csapatommal. Ezen kívül, idén márciustól elkezdtem gokart versenyekre járni. Kecskeméten a Birizdo Kart Kupa sorozatban is versenyzek. Április 11-én volt a második forduló, ahol az időmérő edzésen a kategóriámban a második helyen végeztem, a versenyen viszont a gokart műszaki hibája miatt kiállni kényszerültem. Szeretnék minden itt szervezett versenyen részt venni és a dobogón végezni, ezért mindent meg is teszek.
Rally Hírek - Kovács Sanyi: Új idény, új kihívások
A 2014-2015-ös bajnokságot az előkelő ötödik helyen zártad. Mi a célod az új bajnoki évadban, hol szeretnél végezni? - A mostani FRT bajnokságban a kategóriámban szeretnék a dobogón végezni. Most melyik versenyautót fogod be versenyre? - A mostani versenyen az Opel Tigrával fogok menni.
Rally Hírek - Kovács Sanyi: Új idény, új kihívások
Köszönet Fekete Lászlónak, a Mogul Racing Team-nek, illetve a NIVO Motorsportnak, hogy rengeteg élménnyel gazdagodtam, és egyre több lehetőséget kapok tőlük. Köszönöm Turák Lászlónak, aki egyben a csapattársam és a legjobb barátom is, a sok biztatásokat, a sok-sok hasznos versenyzői tanácsokat. Köszönöm az Interjút! - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally Hírek - Kovács Sanyi: Új idény, új kihívások

Belépés