• Autós Hírek
  • Rally Hírek - Juhász Csaba: Végig a maximumon fogunk menni!

Rally Hírek - Juhász Csaba: Végig a maximumon fogunk menni!

Készült: 2015.március.28 19:44 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Juhász Csaba: Végig a maximumon fogunk menni!
Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel az Eger Rallye előtt. Március 22-én, a Parasznya - Lyukóbánya rallysprint versenyen vettél részt testvéreddel, Zsoltival. Mennyire sikerült beállítani a Hondát 2015 első ORB futamára az Eger Rallyra?
- Sajnos az első két gyorsaságin műszaki problémánk volt, ezért vészprogramon ment a motor. Utána felraktuk a Pirelli RX‎7-eseket. Próbáltunk ismerkedni az új fejlesztésű gumikkal, de nem mentünk padlón, ezért nem tudom, hogy mennyivel jobbak, mint a régiek. Pirelli gumikkal vágtál neki a hat gyorsnak. Miként sikerült úton tartani a Civic-et? Volt-e kalandotok? - Igazából az autó megbízhatóságát teszteltük. Egy kicsit is meg is ijedtem, hogy rögtön elromlott valami az autón, de a szerviz megoldotta a problémát és az utolsó négy szakaszon már tökéletesen működött minden
Rally Hírek - Juhász Csaba: Végig a maximumon fogunk menni!
Az Eger Rallye szakaszai közül mentél-e már anno, és ha igen hogy tetszett neked? -A szuha igazi rally pálya, az viszi a prímet. Sajnos most már a minősége erősen kifogásolható.
Rally Hírek - Juhász Csaba: Végig a maximumon fogunk menni!
. Jó pár gyors, legendás szakasz várnak majd rátok sok etap kilométerrel. Mennyire lesz nehéz kiszámolni a gumi és üzemanyag kérdést? - Nem lesz egyszerű. A Honda gyári tankkal megy, ami 50 literes. Remélem elég lesz egy körre ennyi benzin, ha nem, akkor az, nagy baj. Gumit nem lehet jót választani, mert annyira különbözőek a szakaszok. Amit reggelre megálmodunk, azt tesszük fel. Mint tudjuk a verseny a célban ér véget. Természetesen ti is szeretnétek meglátni a célt, hol is szeretnétek végezni a kategóriátokban, ahol eddigi nevezés alapján 11-en lesztek? - Még tippelni sem mernék, mert ez egy teljesen új idény, új kategóriával és jó ellenfelekkel. Egy biztos, hogy végig a maximumon fogunk menni. Köszönjük Partnereink segítségét!

Belépés