• Autós Hírek
  • Rally Hírek - Sipos István: Három éve járok Ádándra

Rally Hírek - Sipos István: Három éve járok Ádándra

Készült: 2015.március.26 14:45 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Sipos István: Három éve járok Ádándra
Sipi, egy Mitsubishi EVO VIII. pilótájaként veszi fel a harcot az idő, és a sporttársak ellen április 18-19-én a 18. Lóerő Vetélkedőn Ádándon.
Mesélnél kicsit az autóversenyzői pályafutásodról? - Az autóversenyzői pályám, 2005 óta kisebb kihagyásokkal folyamatos. Első autóm egy széria Suzuki volt, azzal szlalom versenyekre jártam. Volt Trabantom egy évig, majd vásároltam egy csöves Suzuki Gti-t. Vele már beindultam a rally felé. Suzuki már egy kicsit lassúnak tűnt, ezért nagyobb kategóriára váltottam. Vásároltam egy Mitsubishi EVO VIII-ast, amivel négy éve járok rally versenyekre. Jártál-e már itt, és ha igen milyen sikerrel? - Igen Ádándon jártam már. Három éve elnéztünk Ádándra, ahol a rallycross élményét kóstolgattuk. Első helytől, a harmadik helyig kvalifikáltam magam eddig.
Rally Hírek - Sipos István: Három éve járok Ádándra
Hogy tetszik ez a kétnapos verseny? - A kétnapos verseny tetszik nagyon. Szombaton nevezés, pályával ismerkedés, gépátvétel. Vasárnap meg verseny. Milyen érzés murván és aszfalton csapatni? - Nagyon jó érzés, a versenyző itt tanulhat bőven, hogy miként viselkedik az autó poros szakasz után az aszfalton. Ezen a pályán kitapasztalható az autó korrigálása egy csúszkálás közben. Ezt a versenypályát kiknek és miért tudnád ajánlani? - Ezt a pályát mindenkinek, aki hozzá fér versenyautóhoz. Azoknak is tudom ajánlani, akik szeretnének nagy teljesítményű autókat kipróbálni. Van lehetőség autót bérelni: Micut, Subarut, BMW-ét, na és Zsigulit, tudomásom szerint.
Rally Hírek - Sipos István: Három éve járok Ádándra
Támogatóim: Antkerbau Kft., H Glass Üveg Kft., A legnagyobb támogatóm a Si-Ta Trans Kft. Szurkoljunk közösen Sipinek Ádándon a 18. Lóerő vetélkedőn április 18-19-én! Versenyinfók: http://www.siorally.hu/loerovetelkedo/ - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally Hírek - Sipos István: Három éve járok Ádándra

Belépés