Rally Hírek - Az egész nap egy nagy kaland volt

Készült: 2015.január.17 10:01 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Az egész nap egy nagy kaland volt
Január tizedikén egy nem minden napi FRT versenyen vettél részt. Volt eső, szél napsütés, szivárvány, vizes és kevésbé vizes aszfalt. - Eddigi életem időjárásban leg változatosabb versenye volt, az első körökben szinte állt a víz a pályán, a víztócsákat kerülgettük és a vízátfolyásokon gázoltunk át, ráadásul a szél is elég erőteljesen fújt, majd még a délelőtt folyamán elállt az eső és kisütött a nap, az utolsó körökben pedig szinte már száraz lett a pálya.
Versenyző: Turák László Csapat: Mogul Racing Team - Nivo Motorsport Szerelők: Nivo Motorsport Versenyautók: Opel Astra Versenyhelyszín: Kiskunlacháza.
Rally Hírek - Az egész nap egy nagy kaland volt
Az edző köröket esőben tetted meg, miképp tudtad az Opel Astrát az úton tartani? - Szeretem az ilyen körülményeket, csúszkáltam végig, de szépen viselkedett az autó, a Mogul csapatnak köszönhetően a gumiválasztás is a lehető leg jobb volt. Következet a négy mért köröd, amely idejét folyamatosan javítottad, kivéve a másodikon. Mi is történt ott? - Igen, a második körben elrontottam a rajtot, majd visszább vettem a tempóból hogy óvjam a gumikat, az utolsó kör előtt pedig állítottunk még az autón, amivel még sikerült javítani a köridőmön. Minden kör más volt, körről-körre száradt a pálya és gyorsult a mezőny.
Rally Hírek - Az egész nap egy nagy kaland volt
Volt-e kalandod a nap folyamán? - Az egész nap egy nagy kaland volt, jó volt nézni a többieket is ahogy alkalmazkodnak a körülményekhez, egyszer-kétszer nekem is úgy kellett összeszedni az autót, de mindig sikerült megfogni. Remélem lesz még sok hasonlóan izgalmas és változatos verseny. Legközelebb ismét az FRT-n láthatunk? - Így van, február 14.-én ismét FRT Rallye Kiskunlacházán. - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally Hírek - Az egész nap egy nagy kaland volt

Belépés