• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Button: Furcsa, hogy a McLaren még nem döntött

Forma-1 Hírek - Button: Furcsa, hogy a McLaren még nem döntött

Készült: 2014.december.08 18:42 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Jenson Button számára furcsa, hogy a McLaren még nem döntött 2015-ös pilótafelállásáról.
Sokan arra számítottak, hogy a McLaren jövő évi pilótafelállását a múlt heti igazgatótanácsi ülésen véglegesíti, ám végül nem született megegyezés arról, hogy Button, vagy 2014-es csapattársa, Kevin Magnussen versenyezhet-e Fernando Alonso mellett a wokingi alakulatnál.

Formula-1-es jövőjéről Button a vasárnapi Autosport díjkiosztó gálán elmondta, nincs más lehetősége, mint elfogadni a McLaren határozatlanságát.

"Ez egy furcsa helyzet, de néha az életben kerülsz ilyen nehéz helyzetbe és egyszerűen együtt kell élni vele. Ha ez lett volna első évem a Formula-1-ben, akkor sokkal nehezebb lenne, de csodálatos pályafutást teljesítettem a Formula-1-ben - világbajnok lehettem és elértem, amit elértem, amely csodálatos élmény volt. Néhány hónappal ezelőtt nagyon trükkös volt a helyzet, de mostanra már hozzá lehetett szokni. Az utolsó néhány verseny nagyon élvezetes volt és csodálatos emberekkel dolgozhattam a McLarennél. Örömteli ilyen emberekkel dolgozni."

A McLaren versenyigazgatója, Eric Boullier is jelen volt Londonban és elmondta, reméli, a helyzet hamarosan megoldódik.

"Valójában még nincs döntés. Remélem, csak napok kérdése, mert mindnyájan szeretnénk tudni, kivel dolgozunk a jövő évben."

Belépés