• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - A McLaren csütörtökön dönthet Button és Magnussen sorsáról

Forma-1 Hírek - A McLaren csütörtökön dönthet Button és Magnussen sorsáról

Készült: 2014.december.03 10:06 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

A McLaren jövő évi pilótafelállásáról a hét második felében végre döntés születhet. Az már szinte majdnem biztos, hogy Fernando Alonso 2015-ben csatlakozik a brit csapathoz, amely korábban közölte, a pilótafelállásról december 1-je előtt nem döntenek.
A hétfői nap bejelentés nélkül eltelt, de a csapat szóvivője közölte: "Sajtóközleményünkben nem december 1-i bejelentésről tettünk kijelentést".

"Mióta ezt a sajtóközleményt kiadtuk, Ron Dennis elmondta: 'Minden döntéshez a résztulajdonosok és az igazgatótanács támogatása szükséges'. A McLaren Csoport igazgatótanácsi ülése a hét második felében lesz" - tette hozzá a csapat szóvivője.

Pletykák szerint erre a megbeszélésre csütörtökön kerül sor.

"Teljesen érthető, hogy főleg két emberről szól a döntés, de az igazgatótanács választ Kevin és Jenson között. Ennek ellenére bármi is lesz a döntés, addig nem születik meg" - tette hozzá Dennis.

A német Sport Bild szerint a McLaren két táborra bomlik, Dennis Magnussent favorizálja, de a résztulajdonosok, Mansour Ojjeh, a bahreiniek és talán még Alonso is a 2009-es világbajnok, Jenson Button mellett áll ki.

Belépés