• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Vettel elégedett első ferraris tesztjével

Forma-1 Hírek - Vettel elégedett első ferraris tesztjével

Készült: 2014.december.03 09:43 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Sebastian Vettel első ferrarist tesztjét tündérmeseként írta le, miután egy hétvégét a csapat fioranói tesztpályáján töltött.
Vettel a Ferrari F2012 volánja mögé ült és új csapatával ismerkedett a hétvégén.

"Fantasztikus idejönni" - mondta el a német pilóta. "Emlékszem, voltam már itt nagyon, nagyon régen, amikor gyermekként próbáltam a kerítésen át leselkedni, de hivatalosan itt lenni, a csapat tagjaként, vezetni az autót, megismerni a csapatot, különleges élmény. Nagyon más szín volt ez számomra" - hivatkozott Vettel új ferraris szerelésére. "Minden vörös, ez különleges, már várom a kihívást, amelyek a jövő évtől várnak ránk."

Miközben Vettel tesztje a 2012-es autóval nem jelent segítséget a 2015-ös fejlesztéshez, de a német pilóta legalább megismerhette, hogyan működik a csapat.

"Már a téli időszakban járunk, így egészen hűvös volt ahhoz, hogy néhány kört teljesítsünk, de nagyszerű érzés volt, mindig élvezetes az autóban ülni, arra az időszakra emlékeztet engem, amikor 11, vagy 12 éves koromban próbáltam meglesni Michaelt a pályán. Több mese létezik arról, milyen is vezetni a Ferrarit és milyen érzés vörös autót vezetni és tulajdonképpen ezt csak megerősíteni tudom. Ez nemcsak egy történet, egy létező legenda, nagyon különleges ennek részesének lenni, ülni az autóba, látni az embereket, hogy próbálnak felmászni a falakra és megnézni az autókat. A mai napon történteket soha nem feledem."

Belépés