• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hivatalos: Perez a Force Indiánál marad

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Perez a Force Indiánál marad

Készült: 2014.november.22 15:36 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

A Sahara Force India bejelentette, Sergio Perez több éves szerződést írt alá a csapattal és 2015-ben, valamint a következő években a silverstone-i csapatot erősíti majd.
A 24 éves mexikói pilóta a 2014-es szezon előtt csatlakozott a csapathoz és azonnal sikert ért el, a harmadik versenyén dobogós helyezést szerzett. Azóta folyamatosan bizonyítja sebességét, eddig 11 futamon szerzett pontot. Szerződésének meghosszabbításával a Formula-1 egyik legtehetségesebb fiatalja folytatja az együttműködést a sport egyik legnagyobb célokat maga elé kitűző csapattal.

Dr. Vijay Mallya, csapatfőnök és főigazgató:
"Nagyon örülök, hogy Checo folytatja velünk. Valódi versenyző, aki fantasztikus munkát végez az idei évben. Az egész csapatot lenyűgözte sebességével és versenyzési tudásával, valamint a pályán kívül elvégzett munkájára. A Formula-1 egyik nagy tehetsége és szeretnénk mindent megadni neki, hogy tehetségét bizonyítani tudja. Várom, hogy további erős eredményeket ünnepelhessünk együtt Checóval a következő években és már nagyon várom Checo első hazai versenyét Mexikóban, a szenvedélyes rajongók előtt."

Sergio Perez:
"Jó bejelenteni terveimet. Amikor csatlakoztam a Force Indiához, kiderült számomra, hogy a csapatban mindenki éhes és elszánt, nagyon büszke vagyok, hogy itt lehetek. Otthonosan érzem magam itt és teljes elkötelezettséggel dolgozom. Élvezem a versenyzést és már néhány nagyon különleges eredményt ünnepelhettünk együtt. Számomra fontos, hogy beilleszkedtem a csapatba és némi folyamatosságot tapasztalhatok. A csapat versenyképes autót adott az idei évben és hiszem, hogy a jövőben nagyszerű dolgokat érhetünk el együtt."

Belépés