• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Todt: Schumacher újra normál életet élhet

Forma-1 Hírek - Todt: Schumacher újra normál életet élhet

Készült: 2014.október.07 15:50 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Jean Todt talán a legígéretesebb hírt közölte Michael Schumacher állapotáról, aki tavaly decemberben szenvedett súlyos síbalesetet.
Todt és Schumacher a Ferrarinál kötött szoros barátságot, amikor Todt a csapatfőnöke volt a Formula-1-es csapatnak. Azóta a 45 éves Schumacher visszavonult és a francia Todt az FIA élére került, de ennek ellenére szoros barátságban maradtak.

Todt többször látogatást tett Schumacher családjánál, mióta a hétszeres világbajnokot hazaszállították svájci otthonába több hónap kórházi kezelés után.

Pontos információkat alig lehet tudni Schumacher egészségi állapotáról, de Todt a belga RTL-nek bíztató információkkal szolgáltatott.

"Úgy érezzük, Schumacher rövid időn belül normál életet élhet" - közölte az FIA elnöke. "Azt azonban el kell mondani, hogyan talán soha nem tud már Formula-1-es autót vezetni."

Az RTL szerint a 68 éves Todt a Japán Nagydíj előtt látogatott el Schumacher genfi otthonába és elmondta: "Harcol. Állapota javul, amely nagyon fontos, ahogyan az a tény is, hogy most otthon, családjával van."

Belépés