• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - A Honda bemutatta V6-os erőforrását

Forma-1 Hírek - A Honda bemutatta V6-os erőforrását

Készült: 2014.október.02 07:52 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

A Honda a hétvégi Japán Nagydíj előtt közzétette első fényképét a 2015-ös erőforrásáról. A Honda a jövő évben tér vissza a Formula-1-be a McLaren partnereként és a suzukai hétvégén videó- és hanganyagot mutat be új, V6-os turbómotorjáról.
A McLaren közölte, az autókba valószínűleg már az idei évben beszerelik a Honda erőforrást, de pontos dátumot még nem említettek.

"A Honda 2015-ös szezonra történő felkészülésében az erőforrás fejlesztése fontos fázisba lépett kutatás- fejlesztési részlegünknél Sakurában, ahová átköltöztettük autósportunk fejlesztési bázisát az év elején" - közölte Yasuhisa Arai. "Emellett szimulációkat folytatunk, amellyel ismét a következő fázisba léptünk, egy teljes próbapados tesztet futtatunk a motorral, miközben a turbófeltöltőt és az energia visszanyerő rendszereket is hozzákapcsoljuk. Közben a versenyzést irányító Milton Keynes-i központunk is teljesen működésbe indult. Most egy képet közlünk erőforrásunkról, amely még fejlesztés alatt áll. Az egész csapat erre a fejlesztésre koncentrál, hogy készen álljunk hat hónap múlva a Formula-1-es részvételre."

Belépés