• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Michael Schumachert hazaszállították!

Forma-1 Hírek - Michael Schumachert hazaszállították!

Készült: 2014.szeptember.10 15:28 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Michael Schumacher kezelését a Genfi-tó melletti otthonukban folytatják. A hétszeres világbajnok tavaly decemberben szerzett súlyos sérüléseket egy síbaleset során.
A korábbi Formula-1-es pilóta Meribelben síelt decemberben, de elesett és fejét egy sziklába verte. Schumachert azonnal a grenoble-i kórházba szállították, ahol két műtéten esett át, majd az otthona melletti klinikára szállították át Lausanne-ba.

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm hónapok óta először állt a közönség elé és közölte, az elmúlt hetek és hónapok javulásának köszönhetően a hétszeres világbajnokot hazaszállíthatják.

"A továbbiakban Michael rehabilitációja otthonában folytatódik" - mondta el Kehm. "Figyelembe véve sérüléseinek súlyosságát, állapota az elmúlt hetekben és hónapokban javult. Azonban még hosszú és nehéz út áll előttünk. Szeretnénk megköszönni a lausanne-i kórház teljes személyzetének az alapos és hozzáértő munkát. Arra kérünk mindenkit, hogy Michael családjának magánéletét továbbra is tisztelje és kerüljék az állapotáról történő találgatásokat."

Belépés