• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Horner nem avatkozik bele a házon belüli küzdelembe

Forma-1 Hírek - Horner nem avatkozik bele a házon belüli küzdelembe

Készült: 2014.szeptember.08 15:28 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Daniel Ricciardo kérése, hogy a Red Bull álljon teljesen mögé süket fülekre talált. Ricciardo és a világbajnokságot vezető Nico Rosberg közötti különbség vasárnap 72 pontra nőtt, miután az ausztrál ötödik lett Monzában, míg a Mercedes pilótáját a második helyen intették le.
A verseny után Ricciardo elmondta, itt az idő, hogy a Red Bull döntsön arról, hogy egy pilótájuk mögé állnak a bajnoki küzdelemben.

"Előnyöm 60 pont Sebbel szemben" - mondta el Ricciardo. "Szeretnék gyorsabb lenni saját erőből és nem kellene csapatutasítás, de a következő néhány pálya tökéletes lesz számunkra, így ha dönteni kell a Mercedes megszorongatásáról, akkor biztos vagyok benne, meg is hozzák a megfelelő döntést."

Azonban a csapatfőnök, Christian Horner kijelentése szerint Ricciardo nem fog extra segítséget kapni a csapattól, annak ellenére, hogy Vettellel szemben nagy az előnye.

"Óriási a pontkülönbség Daniel és a két Mercedes pilóta között, így nincs értelme beavatkozni a két pilóta csatájába" - közölte a The Telegraph-nak a csapatfőnök. "Szóval csak tőlük függ, mit csinálnak a pályán."

Belépés