• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Veszélyben Jenson Button jövője?

Forma-1 Hírek - Veszélyben Jenson Button jövője?

Készült: 2014.június.27 10:20 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

A Formula-1-es uborkaszezonban egyre sűrűbb beszédtéma Jenson Button jövője. A brit versenyző szerződése a McLarennél az év végén lejár és a wokingi alakulat még nem közölt semmit 2015-ös pilótafelállásáról.
A paddockban az a hír járja, hogy Ron Dennis Fernando Alonsót, Sebastian Vettelt és még Lewis Hamiltont is kiszemelte arra, hogy a Honda-érában ők legyenek a csapat első számú pilótái. Azonban nagyon valószínűtlen, hogy a három versenyző közül bármelyik is a csapat rendelkezésére állnának 2015-ben, mivel mindegyikük szerződése 2016 végén jár le jelenlegi csapatuknál.

Azonban a McLaren nyitva hagy minden lehetőséget és amikor Button jövőjéről faggatták, a csapat sportigazgatója, Eric Boullier így válaszolt: "Ez egy olyan kérdés, amelyre nem tudok egyértelmű igennel, vagy nemmel válaszolni. Kiértékelünk minden jövőbeli lehetséges stratégiát és szerencsére két olyan pilótával rendelkezünk,a kik szeretnék elkötelezni magukat hosszú távra hozzánk. Vannak lehetőségeink, így nem aggódunk a jövő évet illetően, ahogy mondják, a jövő évi pilótafelállással kapcsolatban."

Button Silverstone-ban a jövő héten 256. versenyén áll rajthoz és a brit média már tudni véli, hogy ez lesz a Formula-1-ben utolsó hazai versenye.

Belépés