Moto3 Hírek - Fantasztikus hármas csatában Jorge Martin nyert

Készült: 2018.június.04 06:27 Készítette: Czukor Melinda Írta: Szegedy Loretta Kategória: Motoros Hírek Forrás P1race

Moto3 Hírek - Fantasztikus hármas csatában Jorge Martin nyert
Óriási csatát vívott egymással Jorge Martin, Fabio Di Giannantonio és Marco Bezzecchi, melynek végén a spanyol örülhetett a legjobban. Gabriel Rodrigo, Andrea Migno, Enea Bastianini a további sorrend.
Jorge Martin fantasztikusan rajtolt, Bezzecchi is jól kapta el, már a spanyolt üldözte az első kanyarok után. Egy körrel később Martin csapattársa, Di Giannantonio megelőzte a fiatal olaszt. Adam Norrodin bukott hatalmasat, a szemét fogta a maláj pilóta, felcsapódott a sisakrostélya. Egy pillanatra Bezzecchi bebújt Martin mellé, de nem volt meg a tempója a kanyarban.  

Az első három nagyon elhúzott a többiektől, amikor még féltávnál sem jártunk. Foggia is kiszállt a küzdelmekből a hetedik körben. Továbbra is a Martin, Di Giannantonio, Bezzecchi hármas harcolt a dobogós helyekért. A negyedik pozíciót Bastianini birtokolta. Masia bukott négy körrel a vége előtt. Migno lépett fel a dobogósok mögé, Bastianini visszaesett a hetedik helyre. Két körrel a vége előtt Martin, Bezzecchi és Di Giannantonio volt a sorrend az élen.

Az utolsó körben Bezzecchi besokallt és visszaesett harmadiknak, míg Rodrigo jött fel a negyedik helyre. Martin 19 ezreddel megverte Bezzecchit és Di Giannantoniot, így övé a futamgyőzelem.