• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hamilton: "A Ferrari sem változtatja meg a logóját"

Forma-1 Hírek - Hamilton: "A Ferrari sem változtatja meg a logóját"

Készült: 2017.november.26 18:12 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Hamilton:
Lewis Hamilton és Sebastian Vettel elmondta a véleményét Abu Dhabiban az új Forma-1-es logóról. Sok szurkoló véleményét hangoztatták, mikor kimondták: "A régi logó jobb volt."
Az új Forma-1-es logó nem nyerte el a szurkolók tetszését - legalábbis erre következtethetünk a közösségi médiás visszajelzések alapján.

Sőt, még maguk a főszereplők sem támogatják a változtatást - legalábbis Hamilton és Vettel biztos nem. A Ferrari bajnoka a következőt mondta: "A véleményem? A régi logó nekem jobban tetszett."

Majd Hamilton hozzátette: "A régi logó a sport egyik szimbóluma volt. Nem értem, miért volt szükségünk egy új logóra. Végtére is a Ferrari vagy a Mercedes sem változtatja meg a logóját. Az újat nem látom olyan ikonikusnak, de majd meglátjuk, lehet azzá válik."

Végül még Bottas is megjegyezte: "Nekem is tetszett a régi. Azonban az újat csak egy pillanatra láttam. Mi volt a gond a régivel? Nem tudom. Szerintem elég menő volt."

A Liberty Media a díjátadó ceremónia után mutatta be a királykategória új logóját, melyre szerintük nagyon is szükség volt a digitális felületek miatt. Elmondásuk szerint a sport számára egy teljes arculatváltást terveznek, melynek a logó csak az első lépése volt.