WTCC Hírek - Michelisz a dobogót tűzte ki célul Sanghaiban

  Újabb hosszú szünet után az utolsó előtti fordulóval folytatódik a FIA Túraautó-világbajnokság. A világbajnoki sorozat résztvevői Kínában ülnek újra versenyautóba. Az előző állomáson, Japánban már eldőlt a világbajnoki cím Yvan Muller javára, azonban a második helyért nagy verseny várható az összetett pontversenyben.

  Salakmotor Hírek - Magosi Norbert nyert Mureckben

  Ma rendezték meg Ausztriában a Josef Bössner emlékversenyt,melyet Magosi Norbert nyert meg a lengyel Jakub Jamróg,és a német Michael Härtel előtt.

  WTCC Hírek - Eldőlt, jövőre egy autóval indul a Zengő Team! Michelisz Norbival!

  Jó volt egy kicsit úgy tenni, mint egy nagy csapat, ahol már ősszel méregetik az erőviszonyokat, majd döntenek, hogy mi legyen a jövő. Beszéltünk korábban az opcióról, vagyis a negyedik autóról, sőt, még versenyzőt is kerestünk hozzá, ám végül a realitás győzött.

  Kamion Hírek - Ismét életet mentett egy kamionsofőr Németországban

  Újra egy teherautó-sofőrt választottak a hónap hősévé Németországban. A német autóklub (AvD) és a GoodYear, mint főszponzor minden hónapban, egy hősiesen viselkedő sofőrt jutalmaznak tettéért, októberben ez a tisztség pedig Antonios Millis-t érte.

  Gyorsasági hírek - Ez egy sikeres év volt!

  Gyorsasági hírek - Ez egy sikeres év volt!
  Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing Team
  Hungaroring -  Autós Gyorsasági verseny. 2013.10.11-13.
   

  Kamion Hírek - Nőtt az üzemanyag-fogyasztás az első háromnegyed évben

  Az üzemanyagok fogyasztása 0,9 százalékkal emelkedett a magyar piacon az első háromnegyed évben, meghaladta a 2 milliárd 59 millió litert, ezen belül a gázolajok iránti kereslet 3 százalékkal nőtt, a benziné azonban 1,7 százalékkal esett.

  Kamion Hírek - Minden tekintetben az MAN a legmegbízhatóbb a TÜV adatai szerint

  A német TÜV 2013-as felmérése alapján az MAN bizonyult a legmegbízhatóbb teherautónak. Nemcsak a tavaly óta forgalomba bocsátott járművek között került ki győztesen a müncheni gyártó, hanem az öregebb gépek meghibásodási statisztikája alapján is az oroszlános jelvénnyel ellátott termékek a legtartósabbak.

  Közúti Hírek - Kettészakadt a motoros teste - fogházba megy a munkagép kezelője

  Közúti Hírek - Kettészakadt a motoros teste - fogházba megy a munkagép kezelője
  Helybenhagyva az elsőfokú ítéletet, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt jogerősen 8 hónap végrehajtandó fogházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a munkagépkezelőt, aki miatt szörnyethalt egy motoros Debrecenben - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Csúfosan megbukott a kamionosok közlekedéslassító demonstrációja a washingtoni körgyűrűn

  Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti: A szervezők várakozásait meghazudtolva a 10 ezer helyett mindössze 30 kamion próbálkozott pénteken a Washingtont körbefogó autópálya-gyűrű, a Beltway forgalmának lelassításával.

  Kamion Hírek - Elektromos megoldásokat tesztel a Renault és a Volvo

  Két különböző felhasználási területen tesztel elektromotorokat a Renault és a Volvo. A franciák a Dentressangle logisztikai cégnél állítottak csatasorba egy elektromos hajtású Midlumot. A 16 tonnás teherautót egy 103 kW teljesítményű elektromotor hajtja, a teherautó hatótávolsága csak a beszerelt akkumulátorokat használva 60 kilométer is lehet.

  Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen

  Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen
  Egy ember életét vesztette a négy gépjármű ütközésénél.

  Kamion Hírek - Újabb látványos reklámfilmmel jelentkezett a Volvo

  Újabb látványos reklámfilmmel jelentkezett a Volvo
  A Volvo talán valaha volt legsikeresebb reklámkampánya folyik jelenleg. A svéd gyártó marketingesei már régóta kihasználják a különböző internetes csatornákat a termékek népszerűsítésére.

  Kamion Hírek - Új méretben kínálja a HTR gumiját a Continental

  Új méretben kínálja a HTR gumiját a Continental
  Új méretben kínálja a Continental a HTR 2 XL gumiabroncsot, melyet pótkocsik számára kínálnak. A 385/65 R 22.5 méretű gumit a gyártó elsősorban a regionális közlekedésre ajánlja, de az abroncs 5 tonnás teherbírását tekintve akár városi fuvarokra használt utánfutóra is feltehető.

  Kamion Hírek - Jövőre jön az Euro6-os Ducato

  Jövőre jön az Euro6-os Ducato
  Modellfrissítésre készül a Fiat. Miután a komplett Iveco-paletta – Stralis, Eurocargo és Daily – az Euro6-os motorokat, most a kisebb kategóriákban is újít a konszern, Olaszországban ugyanis már futnak az első prototípusai a felfrissített Ducatonak.

  Kamion Hírek - Egyedi luxus Vianok Angliából

  Egyedi luxus Vianok Angliából
  Ha valaki azt hiszi, hogy a Mercedesek közül a legnagyobb luxust a személyautók zászlóshajója, az S-osztály nyújtja, az bizony téved. Persze nem árt eltekinteni a cég luxus autóbuszaitól és máris megérkeztünk a kettő között elhelyezkedő Vianohoz.
  <<  252 253 254 255 256 [257258 259 260 261  >>  
  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016