Kamion Hírek - Már az utakon teszteli a Scania legújabb típusát

  Már az utakon teszteli a Scania legújabb típusát
  A nagyobb gyártók közül talán a Scania reagált a legkevésbé radikálisan az Euro6 bevezetésére. A többség lecserélte a komplett modellpalettáját, utalva ezzel az új norma miatt megkövetelt technológiai korszakváltásra.

  Forma-1 Hírek - Antonio Felix da Costa egyre közelebb a Toro Rossóhoz

   Antonio Felix da Costa lesz Daniel Ricciardo utódja
  A Toro Rossónál nagy valószínűséggel Antonio Felix da Costa lesz Daniel Ricciardo utódja. Ezt a brazil O Estado de S.Paulo tudósítója, Livio Orrichio közölte, aki a hétvégét a Paul Ricard pályán töltötte, a Formula Renault 3.5 széria versenyein.  

  WTCC Hírek - Ki vezesse az opciót?

  Folytassuk a beszélgetést, jött elég sok igen fontos kérdés. Köszönöm, hogy ezen kattog az agyatok, jöjjön egy kis muníció a hétvégére.

  Közúti Hírek - Szemből rohantak egymásnak - két sérült Albertirsánál

  Közúti Hírek - Szemből rohantak egymásnak - két sérült Albertirsánál
  Szemből rohant egymásnak két személyautó Albertirsánál. A frontális karambolnak két sérültje van - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - MAN hibrid buszokra váltott Ingolstadt is

  MAN hibrid buszokra váltott Ingolstadt is
  Ünnepélyes keretek között adták át Ingolstadt városának az új, hibrid rendszerű MAN buszokat. A gyártó 2011-ben mutatta meg az segéd-elektromotorral szerelt személyszállító járműveit, melyeket kifejezetten városi használatra ajánlanak.

  Kamion Hírek - Bemutatkozott Oroszországban a Navistar ProStar

  Bemutatkozott Oroszországban a Navistar ProStar
  Oroszország akkora piacnak számít, hogy amerikai gyártók is jelen vannak és próbálkoznak növelni eladásaikat. Természetesen van némi történelmi oka is annak, hogy az amerikai járművek népszerűek lehetnek arrafelé, de ez már külön téma. 

  Közúti Hírek - Kigyulladt egy autó a pápai elkerülő úton

  Közúti Hírek - Kigyulladt egy autó a pápai elkerülő úton
  Kigyulladt egy személyautó a 83-as főút pápai elkerülő szakaszán. Személy sérülés nem történt, a műszaki mentés idejére az utat félpályán lezárták - értesült a HavariaPress.

  Autópálya Hírek - Bulgáriába akart hazarollerezni az M5-ösön

  Autópálya Hírek - Bulgáriába akart hazarollerezni az M5-ösön
  Elvitték a buszmegállóba a rendőrök azt a bolgár fiatalembert, aki hazájába tartva eltévedt, és a forgalommal szembe rollerezett szerdán este, az M5-ös autópályán, Lajosmizse közelében - értesült a HavariaPress.

  Közúti Hírek - Két személyautó karambolozott - 8 sérült Baktalórántházánál

  Közúti Hírek - Két személyautó karambolozott - 8 sérült Baktalórántházánál
  Nyolcan megsérültek, amikor összeütközött két személyautó a 41-es főúton, Baktalórántházánál - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Kelet-Európában is kapós az új FH

  Kelet-Európában is kapós az új FH
  Nemcsak a reklámfilmekben örvend nagy népszerűségnek a Volvo csúcsmodellje, az FH, szerencsére a teherautó valóban igen jó konstrukció, így a vásárlók is sorban állnak érte. Bár Európában inkább a kontinens nyugati felében adnak el több járművet a svédek, nagyobb megrendelések azért a keleti féltekén is feltűnnek.

  WTCC Hírek - Na, most mi lesz?

  Ha a felőletek áradó szeretetből kiolvasható kérdéseket összesíteni szeretném, akkor a fenti kérdés mindet lefedi. Köszönet minden buzdító szóért, és minden velünk töltött gondolatért. Hogy legyen, min rágódni, futtassunk le egy gyakori kérdések algoritmus! Az szokott működni.

  Kamion Hírek - Új alkatrészbázist épít a Mercedes

  Új alkatrészbázist épít a Mercedes
  Bővíti alkatrészellátó hálózatát a Mercedes. A németek folyamatosan új teherautókat mutatnak be, ráadásul a gyártó ígérete szerint 2020-ra már 13 különböző modellből fog állni a kínálatuk.

  Supermoto Hírek - Dudás Attila a 2013-as Magyar bajnok

  Supermoto Hírek - Dudás Attila a 2013-as Magyar bajnok
  Dudás Attila rajt-cél győzelmet aratott a Supermoto Bajnokság utolsó futamán, ennek köszönhetően bajnoki címet ünnepelhetett.

  Kamion Hírek - Megduplázná termelését a Scania az évtized végére

  Megduplázná termelését a Scania az évtized végére
  A Scania növekvő kereslettel számol ebben az évtizedben, ez derült ki a múlt heti vezetőségi tájékoztatóból. Mi több, a svédek 2020-ra a teherautó-gyártásuk megduplázódását várják.Tavaly nagyjából 61 ezer teherkocsi hagyta el a gyárakat, hét év múlva szeretnék elérni az évi 120 ezer darabos kapacitást.

  Kamion Hírek - A Ford újra beszáll az amerikai taxiüzletbe

  A Ford újra beszáll az amerikai taxiüzletbe
  Az amerikai taxipiacon eddig a helyi gyártók uralták a terepet a kezdetek óta. Az utóbbi évtizedben a Ford Crown Victoria modellje jelentett egyet a taxival az USA-ban, bármelyik államot vagy országrészt nézve.
  <<  245 246 247 248 249 [250251 252 253 254  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016