MotoGP Hírek - Poncharal kíváncsi, hogy mire képes az FTR-Yamaha

  A Tech3 csapatfőnöke, Herve Poncharal már alig várja, hogy éles körülmények között is láthassa teljesíteni a Yamaha „hibrid” motorját, az Forward Racing színeiben szereplő FTR-Yamahát.

  Moto3 Hírek - Alex Marquez a jövő év egyik favoritja

  Moto3 Hírek - Alex Marquez a jövő év egyik favoritja
  Emilio Alzamora, az Estrella Galicia 0’0 csapatfőnöke szerint Alex Marquez jövőre már a világbajnoki címért harcolhat majd, vagyis bátyjához hasonlóan bajnok lehet a legkisebb géposztályban.

  Moto2 Hírek - Botrány: Anthony West eredményeit másfél évre visszamenőleg törölték

  Pozitív doppingteszt miatt Anthony West eredményeit egészen a 2012-es francia nagydíjig visszamenőleg törölték, így az ausztrál motorosnak a tavalyi sepangi és ausztráliai dobogós helyét is elvették.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Szezonértékelő I. rész: tanulni kell még!

  Voltak benne mélységek és magasságok, emlékezetes és nehéz pillanatok: így volt teljes az első évünk a Hondával. Bár az év végi hatodik hellyel papíron nem léptünk előre, én úgy érzem, csapatostul, versenyzőstül erre az évünkre lehetünk az eddigi legbüszkébbek.

  Off-Road hírek - Szabó Attila -Aticar- és a Mikulás Trophy

  Off-Road hírek - Szabó Attila -Aticar- és a Mikulás Trophy
  Riport, Szabó Attila a Bács Trophy szervezőjével, aki most versenyzőként vesz részt a Mikulás Trophy-n.
   

  Off-Road hírek - Nagy Csaba és az Off-Road

  Off-Road hírek - Nagy Csaba és az Off-Road
  Riport, Nagy Csaba az Észak-magyarországi Off Road Sport Egyesület versenyzőjével, a Mikulás Trophy előtt.

  MotoGP Hírek - Valentino Rossi kényszerűségből kihagyja Simoncelli emlékversenyét

  Az előttünk álló hétvégén, a közép-olaszországi Latinában rendezik a Sic Supermoto Day-t, amelyet – most már hagyományosan – a 2011-ben elhunyt Marco Simoncelli emlékére tartanak meg. Valentino Rossi a tavalyi után az idei emlékversenyen is elindult volna, ám nem készült el időben a motorja, így nem tud elindulni, és ezúttal elmarad a Rossi-Biaggi párharc.

  MotoGP Hírek - Jorge Lorenzo két szerelőjét is elveszítette

  Valentino Negri és Walter Crippa vett búcsút Jorge Lorenzótól és egyben a MotoGP világától, így a spanyol versenyző csapatába 2014-ben két új mérnök érkezik majd.

  Kamion Hírek - Így képzeli el a női teherautót a Mitsubishi Fuso

  Manapság egy nő lényegében bármilyen hivatást választhat, emancipáltságtól függően a legkeményebb férfimunkát is bevállalhatja egy hölgy, azonban egyes szakmák mégis kevésbé vonzóak a gyengébbik nem számára. Ilyen például a tehergépkocsi-vezetői hivatás is, mégis egy olyan, a tradíciókat szentírásként kezelő országból jött egy gyári készítésű, a hölgyeknek szánt kocsi, mint Japán.

  MotoGP Hírek - Elnöki gratuláció Marquezéknek

  Spanyolországban más helyen jegyzik a motorsportokat, mint a legtöbb országban, köztük idehaza, Magyarországon. Náluk ez mélyen nemzeti ügy, amit a spanyol miniszterelnök, Mariano Rajoy mai megnyilvánulása is tökéletesen tükröz: az elnök személyesen gratulált Marc Marqueznek, Pol Espargarónak és Maverick Vinales-nek, akiket példaként állította országa lakossága elé.

  Moto3 Hírek - Husqvarna a Moto3-ban

  Danny Kent a Red Bull Ajo Motorsport keretin belül egy Husqvarna nyergében próbál majd szerencsét jövőre, amely versenygép azonban csak a nevében különbözik majd a gyári KTM motoroktól.

  MotoGP Hírek - Fontos a Ducatinak a nem gyári kategória

  Gigi Dall’Igna szerint a nem gyári versenygépekre vonatkozó szabályok jelenthetik a MotoGP jövőjét, így a Ducatinak is mindenképpen figyelmet kell szentelnie Open kategóriás versenygépére.

  Kamion Hírek - Az LNG-s Iveco és a hibrid Fuso Canter jelenti a jövőt a németek szerint

  A német „Transport” magazin minden második évben díjazza azokat a megoldásokat a közúti szállítmányozás iparágában, melyek előremutatóak, környezetbarátak és a fenntartható fejlődés szempontjából fontos fejlesztések.

  Kamion Hírek - Újrafutózásba kezd a Continental

  Egyre nagyobb teret nyernek az újrafutózott abroncsok Európában, így már olyan iparági vezető konszernek is beszállni kényszerülnek a versenybe, mint a Continetal. A tőzsdén is szereplő vállalat a hannoveri főhadiszálláson üzemelte be a használt gumiabroncsokat újrahasznosító létesítményét.

  Moto3 Hírek - 2014-ben harminc felett a Moto3-ban is

  A Moto2-höz hasonlóan jövőre a legkisebb géposztályban is harminc főnél nagyobb mezőnyt láthatunk majd pályára gurulni az egyes futamokon.
  <<  242 243 244 245 246 [247248 249 250 251  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016